Beckham’ın fotoğrafıyla başvuru yaptı, kabul edildi

İzmir'de üniversiteli genç İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne öğrenci kartı çıkarmak için başvuruda bulundu, kendi fotoğrafı kabul edilmedi. Üniversiteli gencin futbolcu David Beckham'ın fotoğrafıyla yaptığı başvuru kabul edildi ancak daha sonra kart iptal edildi. Belediye, Brad Pitt, Adriana Lima, Angeline Jolie, Johnny Deep, Al Pacino, Tarkan, Ahmet Kaya, Ronaldo gibi isimlerle kart başvuruları yapıldığını açıkladı.

Yayınlanma: 27.12.2016 - 10:49
Abone Ol google-news

<video:651340>

İzmir'de kentiçi ulaşım için verilen öğrenci kartlarında başkasına ait fotoğraf kullandığı belirlenen kişilerin kartları iptal edildi. L.E.M. adlı öğrencinin David Beckham’ın fotoğrafıyla sahip olduğu “kentkart”ın sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım birimi ESHOT'tan yapılan açıklamada, kartın başkasına ait fotoğraf taşıdığı için 20 Aralık'ta iptal edildiği belirtildi.

MUSLERA'NIN DA KARTI VAR, AL PACINO'NUN DA

Açıklamayla Brad Pitt, Adriana Lima, Angeline Jolie, Johnny Deep, Al Pacino, Tarkan, Ahmet Kaya, Ronaldo, Muslera, Volkan Demirel ve Mesut Özil'in de İzmir'de kentkart sahibi olduğu ortaya çıktı.

L.E.M. adlı üniversite öğrencisinin online başvurusunda gönderdiği fotoğraflardan olumsuz yanıt alması sonrası internetten indirdiği Beckham fotoğrafıyla yaptığı başvurunun yerel yönetim tarafından onaylandığı ve kendisine kentkart verildiği, sosyal medyadaki paylaşımlarlarla ortaya çıktı. Bunun üzerine ESHOT, açıklama yapma gereği hissetti. Benzer biçimde 40 ünlünün daha İzmir'de kentkart sahibi olduğu anlaşılan açıklamada şöyle denildi:

“Her gün on binlerce adet başvuru talebinin karşılandığı kart ünitesindeki arkadaşlarımız, bugüne kadar aralarında Brad Pitt, Adriana Lima, Angeline Jolie, Johnny Deep, Al Pacino, Tarkan, Ahmet Kaya, Ronaldo, Muslera, Volkan Demirel ve Mesut Özil gibi ünlü fotoğraflarıyla yapılan 40 adet kart başvurusu tespit etmiş ve iptal yoluna gitmiştir. Yoğun talep arasında sahte fotoğraflı başvurusu gözden kaçan L.E.M’nin kartı ise 20 Aralık 2016 tarihi itibariyle iptal edilmiştir. İlk bakışta gülümseten bir yöntem gibi görünse de, yapılan bu iş yanlış beyandır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler