Ebru Yaşar'a AKP Milletvekilinden meclis kartı kıyağı

Ebru Yaşar ve eşinin kullandığı özel şoförlü otomobillerinin ön camındaki 'TBMM Milletvekili Ek Giriş Kartı'nın AKP Milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu adına düzenlendiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 28.12.2016 - 11:55
Abone Ol google-news

Ebru Yaşar ve eşi dün Etiler'de buluşup yemek yedi. Çiftin özel şoförlü otomobillerinin ön camındaki 'TBMM Milletvekili Ek Giriş Kartı' dikkat çekti. Kartın AKP Milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu adına düzenlendiği görüldü.

Muhalif sanatçılar, konser, gösteri ve oyunları için salon bile bulmakta zorlanırken ve ekran ambargoları nedeniyle iflas sürüklenirken, yandaş sanatçılar için tüm yollar açılıyor.  

Sözcü magazin muhabiri Mustafa Kızgınyürek tarafından görüntülenen Meclis Giriş Kartı ile ilgili Edda Sönmez'in haberine göre,  Şarkıcı Ebru Yaşar, dün eşi birlikte Etiler’deydi. Özel şoförünün getirdiği dönercide Yaşar, eşi Nejat Gülseven’le buluşup döner yedi. 7 buçuk aylık hamile olan sanatçı, mekân çıkışı şoförünün kapısını açtığı Mercedes S 350 model ultra lüks otomobiline binerken objektiflere takıldı.

MENAJER KARTI AÇIKLAYAMADI

Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan şarkıcının eşi Nejat Gülseven’e ait olduğu öğrenilen otomobilin ön camında ‘TBMM Milletvekili Ek Giriş Kartı’nın bulunduğu dikkatlerden kaçmadı. Kartın, AKP Batman Milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu tarafından sağlandığı öğrenildi. Sözcü.com.tr, konuyla ilgili olarak görüşünü almak üzere telefonla Ebru Yaşar’ın menajerine ulaştı. Menajer önce bilgi vermekten kaçınırken, “Bunu haber yapmasak olmaz mı?” ricasında bulunmayı da ihmal etmedi. Ancak birkaç saat sonra arayıp, “Lütfen yanlış bir şey yazmayın. Mehmet Nezir Nasıroğlu, Nejat Bey’in dayısı olur” dedi. Nasıroğlu’nun Gülseven’in gerçekten dayısı olup olmadığı ise öğrenilemedi.

KARTI OLMAYAN ARAÇLAR MECLiS’E GİREMİYOR

TBMM Güvenlik Yönetmeliğine göre ‘Araç Giriş Kartı’ olmayan araçlar kesinlikle TBMM Yerleşkesine alınmıyor. Milletvekillerinin özel araçları için “Sivil Savunma Uzmanlığı” tarafından ‘Araç Giriş Kartı’ düzenleniyor. Bu hizmet, Karşılama ve Danışma Bürosu’nda ilgili birim tarafından yerine getiriliyor.

MECLİS’İN İTİBARI ZARAR GÖRÜR İDDİASI

Bir süre önce Ek Giriş Kartları’nın güvenlik sorunu teşkil ettiği ve ilgisiz kişiler tarafından kullandığı gündeme gelmiş, bu kartı taşıyan araçların uygunsuz ortamlarda görüldüğü ve Meclis’in itibarının zarar gördüğü ileri sürülmüştü.

10 BİN DOLAR BOZDURMUŞTU

Dolar ve Euro’daki artışa karşı Türk parasının değerlenmesi adına şarkıcı Ebru Yaşar, Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine dolarlarını bozdurmuştu. 10 bin dolar parasını bozdurarak dekontu Instagram hesabından paylaşan Yaşar, “Ülkemiz için döviz bozduralım. Türk liramıza değer katalım” demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler