Yandaş Cemil Barlas'tan Reina katliamcısının oğlu ile ilgili kan donduran mesaj

Hükümete yakın A Haber'deki programlarıyla tanınan yandaş Cemil Barlas'ın, Reina katliamcısının oğlu ile ilgili tweeti büyük tepki çekti. Cemil Barlas, hesabını 'kilitlemek' zorunda kaldı.

Yayınlanma: 17.01.2017 - 09:34
Abone Ol google-news

Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden terörist dün gece oğluyla birlikte İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir sitede yakalandı. Operasyon Türkiye'nin gündemine otururken, uluslararası haber ajansları da gelişmeyi 'flaş haber' olarak duyurdu.

Katliamcının yakalanması dün gece geç saatlerde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Operasyon sonrası, AKP yandaşı Cemil Barlas, teröristin 4 yaşındaki oğlu ile ilgili büyük tepki çeken bir tweet attı. Hükümete yakın A Haber'de yaptığı programlarla bilinen Barlas, "Katil, çocuğu ile yakalanmış. Katili konuşturmak için o çocuk da ne şekilde kullanılması gerekiyorsa kullanılmalı. Ahlaki sakınca yok" diye yazdı.

Katliamcının çocuğuna işkence iması yapan Cemil Barlas'a büyük tepki



Barlas bu mesajın ardından kendisine tepki gösterenleri önce tek tek engelledi, sonrasında çareyi hesabını kilitlemekte buldu.


DAHA ÖNCE "IŞİD'CİYİM" DEMİŞTİ

AKP yandaşı Cemil Barlas, daha önce de Kobani'deki IŞİD kuşat ması sürerken "TR'yi bilmem ama ben artık IŞİD'ciyim" şeklinde bir paylaşım da yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler