Ankara Küçükesat'ta doğalgaz patlaması: 3 kişi yaralandı

Ankara'da bugün akşam saat 21.20 sıralarında büyük bir patlama sesi geldi. Küçükesat civarlarında meydana gelen patlamanın doğalgaz tesisatından kaynaklandığı belirtildi. Patlamada 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 17.01.2017 - 21:38
Abone Ol google-news
<video:661724>

 

Ankara'nın Küçükesat semtinde bugün akşam saat 21.20 sıralarında 3 katlı tapu kadastro lojmanlarındda patlama sesi duyuldu. Valilik kaynakları, patlamanın doğalgaz tesisatından kaynaklandığını belirtildi.Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Enkazda arama çalışmaları başladı.
 
 Ankara'nın Çankaya ilçesi Küçükesat semti, Başçavuş sokak'ta bir apartmanda meydana gelen doğalgaz patlamasında, 3 katlı apartmanın sağ tarafının 2 katı, çatısıyla birlikte tamamen çöktü. İlk belirlemelere göre 3 yaralı olduğu belirtildi.Yaralıların durumunun iyi olduğu açıklandı.
 
Çevredeki görgü tanıkları, ''Bir anda deprem oluyor sandık. sarsıntının ardından korkunç bir patlama sesi geldi. Biz de ne olduğunu anlamadık. Korkuyla evlerimizden dışarı çıktık'' şeklinde konuştu.

BAKAN AĞBAL'DAN AÇIKLAMA

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara Küçükesat'ta doğalgazdan kaynaklanan bir patlama meydana geldiğini, hafif yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını, enkaz altında kimsenin bulunmadığını bildirdi.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler