Esenyurt'ta polise uzun namlulu silahla ateş açıldı... Saldırgan el bombasını bırakıp kaçtı

Esenyurt'ta devriye gezen polis ekibine ateş açan saldırgan kayıplar karıştı. Saldırganı yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, silahlı saldırıya ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde saldırı sonrası bir sokağa giren zanlı, kaçmaya çalışıyor. Bu sırada bölgeye takviye gelen polis ekipleri, araçlarından inerek zanlının girdiği sokağa doğru ateş ediyor. Görüntülede sokak çevresindeki hareketlilik de göze çarpıyor.

Yayınlanma: 21.01.2017 - 10:24
Abone Ol google-news

<video:663505>



İstanbul Esenyurt'ta polise ateş açıldı. Saldırıda ilk belirlemeler göre ölen ya da yaralanan olmazken saldırgan olay yerinde silah, el bombası ve çantasını bırakarak kaçtı.

Esenyurt saldırganının kaçma anı kamerada - VİDEO


Esenyurt'ta uzun namlulu silahla polise saldırıdan görüntüler

Olay, saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Polis aracına ateş açan bir kişiye araçtaki polisler karşılık verdi. Kısa süreli çatışma sonrası saldırgan olay yerinde silahını, bir el bombası ile çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.  

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırıyı düzenleyen teröristin Yunanistan'dan giriş yapan DHKP-C'li Şerif Tunç olduğu iddia edildi.

Saldırgan kaçtı, polis arkasından böyle ateş etti - VİDEO


ÇANTA İNCELENİYOR

Zanlının olay yerinden kaçarken attığı çanta ve silah da polis tarafından incelemeye alındı. Çevrede geniş bir güvenlik çemberi oluşturan polis, çantada bomba olma ihtimaline karşı bomba imha uzmanlarını da olay yerine çağırdı. Zanlının kaçarken olay yerinde bıraktığı el bombası fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi ve zanlının yakalanması yönelik operasyonu sürüyor.

SALDIRGAN KAÇARKEN KAMERALARA YAKALANDI

Esenyurt'ta polise silahlı saldırısı sonrası yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, teröristin saldırı sonrası bir aracın arkasına saklandığı görülüyor. Polislerin gelmesi üzerine buradan çıkan saldırgan ara sokağa girerek kaçmaya başlıyor. Saldırganın kaçtığını gören polisler de arkasından ateş açıyor.



 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler