Doğubayazıt Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı ile 12 belediye meclis üyesi gözaltında

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye'ye operasyon düzenlendi. Doğubayazıt Belediye Başkanı DBP'li Rohat Özbay ile aynı partiden 12 belediye meclis üyesi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 23.01.2017 - 11:39
Abone Ol google-news



Bugün sabah saatlerinde çok sayıda polis, Doğubayazıt Belediyesi binası ile Belediye Başkanı DBP'li Rohat Özbay'ın evine operasyon yaptı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda belediye binasının çevresini bariyerlerle kapatıldı. Belediyeye giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. 

DBP'Lİ BAŞKAN VE 12 MECLİS ÜYESİ GÖZALTINDA

Sabah saatlerinde başlayan operasyonda evlerinde arama yapılan Doğubayazıt Belediye Başkanı DBP'li Rohat Özbay ile aynı partiden 12 belediye meclis üyesi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Başkan ve meclis üyeleri ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.



TUTAK BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, geçen 11 Ocak’ta yerine kayyım atanan DBP’li Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk ile birlikte HDP İlçe Başkanı Salih Aydın, DBP İlçe Başkanı Hakan Turgut da gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler