El ele ölüme giden çiftin oğulları konuştu: Beni terk ettiler

50 yıllık evli Altan ve Ülker Çetin çifti, en sevdikleri yer olan Çeşme’de baş başa tatil yaptıktan sonra gece el ele denize girip intihar etmişti. Kanada’da yaşayan tek çocukları Noyan Çetin “İntihar etmeden önce bana mesaj attılar. Terk edilmenin kızgınlığıyla öfkeli bir yanıt yazdım. Beni defalarca yalnız bıraktılar” dedi

Yayınlanma: 11.02.2017 - 13:45
Abone Ol google-news

 

50 yıllık evli Altan (70) ve Ülker Çetin (71) çifti, geçen hafta Balıkesir’den en sevdikleri yer olan Çeşme’ye tatile gitmişti. 6 Şubat gecesi otelin plajına inen çift, 01.30’da el ele denize girip dalgalarda kaybolmuştu. Çift, otele bıraktıkları iki mektupta “Çok mutlu bir yaşam sürdük. Yaşlılık ve hastalık sorunlarından kurtulamıyoruz. Kimseye yük olmadan gitmeyi seçtik” demişti.

SON MESAJ OĞULLARINA

Posta'da yer alan haber şöyle: Çift ölüme gitmeden 26 dakika önce Kanada’da yaşayan tek çocukları Noyan Çetin’e “Eşyalarımızı ve arabamızı sattık. Herşeyimizi ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geride hiçbir anı kalmadı. Şimdi gidiyoruz. Hoşçakal” diye mesaj atmış. Noyan Çetin ise “Canlınız yetmedi, kendinizi öldürerek de ağzıma sı.ın. Nefret ediyorum ikinizden” diye yanıt yazmış.


"ARAMIZDA TARTIŞMA OLURDU"

Noyan Çetin: o mesajı terkedilme duygusuyla yazdım. Beni hayatta defalarca yalnız bırakmalarına duyduğum öfkenin yansımasıydı. Sanırım çoğu insan ’Hadi ben gidiyorum’ diye denize atlayan ailesine acılı bir öfke duyar. Aramızda ufak tefek tartışmalar olurdu ama onları haftada 2-3 kez arardım. Hasta olduklarını bana söylemediler. Sürekli “Biz gidersek birlikte gideriz” derlerdi.

CENAZEYE GELMEYECEK

Kimya mühendisi olan Noyan Çetin (47) Kanada’da fotoğrafçılık yapıyor. 7 yaşında bir kızı olan Çetin eşinden ayrı yaşıyor. Noyan Çetin cenaze töreni için Türkiye’ye gelmeyeceğini söyledi. Altan ve ülker Çetin çiftinin cenaze işlemleri ile yeğenleri ilgileniyor. Çift kadavra olmayı vasiyet etmişti. Ancak bedenleri suda 3 gün kalıp bozulduğu için bu mümkün olmayacak.

El ele ölüme giden yaşlı çiftin vasiyeti yerine getirilemiyor

Mektup bırakarak ortadan kaybolan yaşlı çiftten üzen haber


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler