Arkadaşları, yanarak ölümünü seyretmiş

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde geçen ocak ayında kullanılmayan boş bir binada yanmış cesedi bulunan 16 yaşındaki Sinan Furan’ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 09:05
Abone Ol google-news

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede bir yüzük bulunca Sinan Furan’ın yakın arkadaşı A.S.’ye ulaştı.


Tinerli bez yüzünden

Yapılan araştırma sonrası olay gecesi Sinan Furan’la birlikte olduğu belirlenen aralarında A.S.’nin de olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularından ardından 3 kişi serbest bırakılırken 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinde olay gecesi yaşananları anlatan A.S., Sinan Furan’la birlikte uyuşturucu hap ve tiner alarak Çerkezköy Küçük Sanayi sitesinin yanında uzun süre önce turşu fabrikası olarak kullanılan boş binaya gittiklerini söyledi. A.S., burada tinerli bez yüzünden kavga ettiklerini, Furan’ın üzerine tiner döktüğünü ve elbiselerinin bu esnada ısınmak için yakılan ateşten alev aldığını söyledi. Sinan Furan’ın olay yerinde yanarak ölmesinin ardından paniğe kapılan A.S.’nin yanındaki arkadaşları S.K. ve E.K. ile birlikte kaçtıkları belirlendi. Tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.S., S.K. ve E.K., cezaevine konuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler