Metro Turizm'in yandaş patronu Galip Öztürk ‘Evet’ diyenleri bedava taşıyacak

Yolculara yönelik cinsel taciz, şiddet ve ölümlü trafik kazaları ile bilinen Metro Turizm referandumda ‘Evet’ diyenleri bedava taşıyacak.

Yayınlanma: 20.02.2017 - 10:35
Abone Ol google-news

Ölümlü trafik kazalarının ardından yolculara şiddet ve cinsel taciz skandallarıyla gündeme gelen Metro Turizm, referandumda ‘Evet’ diyenleri bedava taşıyacak. Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve kasten adam öldürmek suçlarından defalarca yargılanan ancak kurduğu ilişkiler sayesinde her defasında beraat eden Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk Twitter'dan yaptığı açıklamada, referandumda 'Evet' diyenlerin ücret alınmadan taşınacağını duyurdu. Öztürk, Twitter'da şunları yazdı: 

16 Nisan'da #EVET diyen Vatandaşlarımızı ücretsiz taşımak için, çalışmaya başladık.#METRO herşey VATAN için

 

Galip Öztürk: Mültecileri sınıra taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin Türkiye'ye vermeyi taahhüt ettiği 3 milyar Avro'luk ödemenin gelmediğini söylemiş ve, "Kusura bakmayın alnımızda enayi yazmıyor. Edirne'den insanları otobüslere bindirdik geri çevirdik. Bu 1 olur 2 olur. Kapıları açarız hadi hayırlı yolculuklar deriz" diye konuşmuştu. Galip Öztürk, bu çıklamanın ardından Twitter hesabından "Reis emretsin binlerce otobüsümle mültecileri Sınıra taşımaya Metro ve otobüs sektörü olarak HAZIRIZ.." yazmıştı.

Galip Öztürk kimdir?

İstanbul Beyoğlu'da 16 yıl önce Kuvvet Köseoğlu'un öldürülmesine azmettirdiği iddiasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılan Metro Holding’in patronu Galip Öztürk hakkında mahkemeden infazın durdurulması kararı ve yeniden yargılanma kararı verilmişti. Galip Öztürk, yargılama başlayınca Türkiye'den kaçmış ve Gürcistan'a yerleşmişti. Öztürk, firari olarak bulunduğu Gürcistan'da kumarhane satın almıştı. 

Yine Metro Turizm... Yolcu otobüsleri kafa kafaya çarpıştı: 8 ölü, 16 yaralı

Rüzgar Çetin'den sonra tartışma yaratacak bir karar da Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'e

Galip Öztürk Türkiye'deki şirketlerin içini boşaltmış

Metro Turizm'den darp edilen kadına telefon: Bu işi temizleyelim

Metro Turizm'in sahibi inkar edeyim derken hamile kadının dövüldüğünü doğruladı 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler