Kumar baskınında 6 üniversite öğrencisi gözaltına alındı

Marmaris'te çalışma ruhsatı bulunmayan ve 2 kez kumar oynatmaktan mühürlenerek kapatılan bir kahvehaneye tombala oynatıldığı gerekçesiyle baskın yapan polis, işletmeci ile 2'si kadın toplam 6 üniversite öğrencisini gözaltına aldı.

Yayınlanma: 24.02.2017 - 12:31
Abone Ol google-news

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün (perşembe) saat 01.30 sıralarında, iki kere kumar oynatmaktan kapatılan ve çalışma ruhsatı bulunmayan kahvehanede tekrar tombalayla kumar oynatıldığı öğrenince harekete geçti. Tepe Mahallesi 33 sokaktaki kahvehaneye yapılan operasyonda, tombala oynadıkları tespit edilen hepsi üniversite öğrencisi H.A. (23) ve M.B. (21) adlı kadınlar ile C.T. (23), K.S.(26), G.G. (25), S.M. (23), kumar oynatmak suçundan ise işletmeci S.Ö. (30) gözaltına alındı. Kahvehane, 2 tombala makinesi, tombala kartları
ve tombala fişleri ele geçirildi.
 
Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne götürülen şüphelilerin her birine Kabahatler Kanunu'na göre 227'şer lira para cezası kesildi. 6 üniversite öğrencisi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İşletmeci S.Ö.'nün işlemlerinin sürdüğü bildirildi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler