Nihat Doğan'a Bakanlık'tan 'alçak' yanıtı: Şarkıcı olduğu söylenen...

Bir TV programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" diyen Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten tepki geldi.

Yayınlanma: 24.02.2017 - 15:08
Abone Ol google-news

Şarkıcı Nihat Doğan'ın Beyaz TV de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a suikast davasında duruşmaya getirilen sanıkların kıyafeti hakkında yapılan bir yorum esnasında infaz ve koruma memurlarına yönelik hakaret ettiği iddiasına ilişkin Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek Twitter sayfasında konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Kenan İpek'in mesajı şöyle: "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir."

Nihat Doğan, Beyaz TV'de yaptığı programda, FETÖ soruşturmalarında tutuklu olan infaz koruma memurlarının adliyeye getirildiğindeki kıyafetlerinin şık olmasını eleştirmiş ve "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanmıştı.

Tepkiler üzerine programının ertesi günkü yayınında bir açıklama yapan Nihat Doğan, şunları söyledi: "Benim sözlerim FETÖ'cü gardiyanlaradır. FETÖ'cü olmayan hiçbir infaz koruma memurunun bu sözü üstüne alınmasına gerek yok. Benim gardiyanlarla ne alıp vermediğim olabilir, benim derdim. FETÖ'cü koruma güvenlik görevlileridir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler