Abdulkadir Selvi'den Bahçeli'ye yanıt: Şerefin ne olduğunu senden öğrenecek değilim

Hürriyet gazetesinin AKP'ye yakın ismi Abdulkadir Selvi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında şahsına yönelik söylediği sert sözlere bugünkü köşesinden yanıt verdi.

Yayınlanma: 01.03.2017 - 09:21
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'yi sert bir dille eleştirdi.

Bahçeli, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin "AK Parti önemli oranda Kürt seçmene sahip olduğu için MHP ile mesafesinde dikkatli olması lazım" ifadesiyle ilgili olarak "Bu zatın şuursuz ve ucube sözleri bizim nezdimizde küçücük kalmaya, ufalanmaya, çiğnenmeye mahkûmdur" dedi.

"MHP, Kürt kardeşlerimizi karşımızda gösteren, kaleminden zehir damlayan her kim varsa hem bölücü hem de su katılmamış bir Türkiye düşmanıdır" ifadesini kullanan Bahçeli, Selvi'ye yönelik olarak "Bu kalem ve kılıç artığı şahsın MHP'ye tutumu bellidir. Peki AKP'ye dost mu, yoksa hasım mıdır?" ifadesini kullandı.

Bahçeli'den Abdulkadir Selvi'ye sert tepki: Kalem ve kılıç artığı

Ortakların arasına bayrak girdi


Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinden Bahçeli'ye yanıt vererek, MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli ile yüce Türk adaletinin önünde hesaplaşacağım" dedi.

Selvi, konuyla ilgili tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında şahsımla ilgili olarak kullandığı yakışıksız ifadeleri üzüntüyle takip ettim.

Ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte köşemi bu konuya ayırmak istemezdim. Ancak televizyonların canlı yayınında MHP’nin Meclis grup toplantısında ismim verilerek yapılan ‘hakaretlere’ sessiz kalmayacağım. MHP gibi köklü bir partinin genel başkanına yakıştıramadığım ifadeleri yargıya taşıyacağım.

MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli ile yüce Türk adaletinin önünde hesaplaşacağım.

CEPHEDEN CEPHEYE KOŞUP, ŞEHİT DÜŞEN DEDELERİMİN TORUNUYUM

‘Kılıç artığı’ olduğumu söyleme nezaketsizliğinde bulunan Sayın Bahçeli’ye hatırlatmak isterim ki, Osman dedem bir cepheden diğerine koşmuş, Osmanlı-Rus savaşında esir düşmüş bir vatan evladıdır. Hasan ve Hüseyin dedelerim ise Yemen’de şehit düşmüş, vatana sadece şahadet haberi ulaşmış Oğuz Türklerinin torunuyum. O şeref bana yeter Sayın Bahçeli...

SAYIN BAHÇELİ İLE ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIM

Sayın Bahçeli, 2 Haziran 2015 tarihinde Elazığ’da, 3 Haziran 2015 tarihinde Kahramanmaraş’ta, 15 Haziran tarihinde Ankara’da Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a yönelik olarak, utanç duyduğum için burada tekrarlamadığım ifadelerinize ise tepki göstermiş, ‘Küfürname’ olarak nitelendirmiştim. Bugün de Sayın Bahçeli’nin kendime yakıştıramadığım ifadeleri için, “Kem söz sahibine aittir” diyorum.

Şerefin ne olduğunu Sayın Bahçeli’den öğrenecek değilim. Ben şerefli bir adamım. Bedeli ne olursa olsun şerefim üzerine kimseye söz söyletmem. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile şahsımı hedef gösteren açıklaması ve yaptığı hakaretler için yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağım.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler