'AK-troll' hakim... Twitter hesabı ifşa oldu, tüm paylaşımlarını sildi

İstanbul'dan Ankara'ya hakimliğine atanan Hakim Yıldırım Bayrak'ın sosyal medya paylaşımları 'Ak-troll'leri aratmıyor. Hakim Yıldırım Bayrak, kendisine yöneltilen tepkiler üzerine önce hesabının adını değiştirdi, sonra da tüm paylaşımlarını sildi.

Yayınlanma: 01.03.2017 - 11:42
Abone Ol google-news

 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Eylül 2016 tarihli kararnamesiyle İstanbul'dan Ankara hakimliğine atanan Yıldırım Bayrak'ın Twitter'daki paylaşımları ortaya çıktı, önce hesabının adını değiştirdi ardından da tüm paylaşımlarını sildi.

Odatv'nin haberine göre, paylaşımlarında AKP'nin 'troll'lerini aratmayan Hakim Bayrak'ın sürekli olarak "başkanlık sistemine evet" propagandası yaptığı görülürken, bazı mesajlarında da hakaret ettiği görüldü.

Twitter'daki hesabında 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i de hedef aldığı görülen Bayrak'ın, MHP yönetimine muhalif isimlerden Meral Akşener için de "Akşener parti kur yüzde 1 oy al... Kurduğun partine bir aylık maaşını bağışlayacağım söz" diye yazdığı bir tweeti var.

 

HSYK İNCELEME İZNİ VERDİ

Hakim Yıldırım Bayrak'ın tweetleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu da, Twitter'da 'evet' propagandası yapan Yıldırım Bayrak ile ilgili olarak 'inceleme' izni verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon