AKP partizanı rektör... İki farklı tweete iki farklı yanıt verdi, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan tepki gösterdi

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'in AKP partizanlığına MHP'nin muhalif isimleri tepki gösterdi.

Yayınlanma: 01.03.2017 - 12:17
Abone Ol google-news

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Twitter'da kendisine yöneltilen "Birçok üniversiteye gitti sayın Burhan Kuzu, biz de davet etsek. Başkanlık sistemi için konuşulsa, soru-cevap şeklinde" isteğine anında yanıt verdi. Rektör, "Sayın vekilimizi arayıp davet edeyim inşallah" diye yazdı.



"MHP'Lİ MUHALİFLERİ ÇAĞIRALIM" TWEETİNE FARKLI YANIT

Bu istek üzerine bir başka Twitter kullanıcısı ise yine Rektör Şahin'e, "Hocam sayın Ümit Özdağ‘ı yada Sinan Oğan'ı da arayıp davet etmeye ne dersiniz? Sonuçta siz bir siyasi parti mensubu değilsiniz" diye yazdı. Rektörün yanıtı ise "Bir ara onları da dinleriz, milletin menfaatine bir şeyler söyleyeceklerinde..." şeklinde oldu.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN TEPKİ: ÇIKAR CÜBBENİ SİYASETE GEL

Rektörün bu sözleri üzerine MHP'de Genel Merkez'e muhalif isimlerden Ümit Özdağ araya girdi. "Sayın rektör, devletin rektörü gibi davran" diyen Ümit Özdağ, "Çıkar cübbeni gel siyasete öyle konuşalım. Bu kafa üniveriste değil anaokulu yönetemez" ifadelerini kullandı.

SİNAN OĞAN: SIRTINI İKTİDARA DAYADIĞINI KANITLAMIŞ OLDU

Ümit Özdağ'ın ardından rektöre bir yanıt da Sinan Oğan'dan geldi. Sinan Oğan, "Bir akademisyenin arkasını bilime değil de iktidara dayadığında haddini nasıl aşacağını Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin kanıtlamış oldu" diye yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler