Sosyal medyadan kadını taciz eden adamı ormana kaldırıp tecavüz ettiler

Sosyal medya üzerinden rahatsız edilen evli kadının akrabaları, randevulaştıkları tacizciyi ormanlık alana götürerek işkence yaptı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 7 kişilik aileyi gözaltına aldı.

Yayınlanma: 02.03.2017 - 13:11
Abone Ol google-news

 


Edinilen bilgilere göre, Gümüşova ilçesinde oturan İ.A (33) isimli şahıs, İstanbul’un Kartal ilçesinde oturan A. Y. isimli kadını sosyal medya üzerinden rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine A. Y. durumu eşini A. Y.’ye bildirdi. Koca A. Y.’de yanına üvey babası A. T.’yi alarak İstanbul’dan Gümüşova ilçesine geldi ve eşini rahatsız eden İ. T.’yi buldu. Önce İ. T.’yi bıçaklayan iki kişi daha sonra boğazına bıçak dayayarak zorla arabaya bindirdiler ve İstanbul’un Kartal ilçesine götürdüler.


Burada İ. T. isimli şahsa cinsel istismar ve işkencede bulunan şüpheliler A. Y., A. T., U. T., C. A. A., A. Y., D. T. ve F. T. isimli şahıslar işkence anını kameraya alarak sosyal medyada paylaştılar. Ayrıca İ. T. isimli şahsı Kartal’da elleri ve ayakları bağlı olarak bir ormana bırakan şahıslar iki gün boyunca şahsı ormanda beklettiler. Daha sonra şahsı ormandan alan zanlılar, İ. T.’yi tekrar Gümüşova ilçesine getirdiler. Bir süre sonra psikolojik sorunlar yaşayan İ. T. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Tedavisi sırasında durumu ablasına anlatan İ. T.’nin şikayeti üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı. 7 kişilik ailenin adreslerini tespit eden polis ekipleri Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortak operasyon düzenlediler.

7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte adreslerini tespit ettiği aile fertlerini gözaltına aldı. 
Polis, İ.T.'ye yönelik işkence ve cinsel istismar videolarını da ele geçirdi. Şüpheliler A.Y., eşi A.Y., üvey babası A.T., annesi F.T., üvey kız kardeşi D.T., erkek kardeşi U.T. ve arkadaşı C.A.A., Düzce'ye getirildi. Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 KADIN ELBİSESİ GİYDİRİP MAKYAJ YAPTILAR 

Emniyetteki ifadelerde ormandaki işkencenin de detayları ortaya çıktı. İfadelere göre aile fertleri İ.T ile buluşmak için aile plan yaptı. Bu çerçevede A.Y., İ.T.'ye buluşmak istediğini söyleyerek ev adresini istedi. Kadının eşi A.Y. ve üvey babası A.T., geçen 22 Ocak günü buluşma noktası Gümüşova'da evinin önünde İ.T.'yi boğazına bıçak dayayıp araca bindirip kaçırdı. Öfkeli koca A.Y. ve ailesi, Kartal'daki eve getirdikleri İ.T.'ye kırmızı kadın elbisesi, topuklu ayakkabı giydirip makyaj yaparak cinsel istismarda bulundu. Aile fertlerinin, bu sırada video da çekerek cinsel tacizi görüntüledi. Ardından  A.Y. ve ailesi  İ.T.'yi Kartal'da ormana götürüp bir ağaca bağlayarak 2 gün beklettikten sonra buradan alarak Gümüşova'daki evine bıraktı.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon