Bilal'in vakfından bayrak yakmalı protesto: "Yarın o köpekler sızı ısıracak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş Şubesi üyeleri, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı sınır dışı edip, bunu protesto eden gurbetçilere de köpekleriyle saldıran Hollanda’yı Kangal köpekleriyle protesto etti.

Yayınlanma: 16.03.2017 - 12:01
Abone Ol google-news
Yaklaşık 30 Kangal köpeği, sahipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na getirildi.
 
Kahramanmaraş Meydanda bir açıklama yapan TÜGVA Kahramanmaraş Şube Başkanı Ahmet Asım Demirdöven, “Bu millet öyle inanmış ki, Avrupa bunu fark etti ve kendi eliyle yapmış olduğu sözde demokrasi ve insan hakları ile bize yeniden ayar vermeye kalkışıyor. Ama Türkiye eski Türkiye değil.
 
Protesto ediyoruz ve ‘Korkun bizden’ diyoruz. Korkun bu gençlerden ve milletten. Çünkü artık yavaş adımlarla değil koşarak yönümüze batıya, doğuya, güneye ve kuzeye çevirdik. Haince, küstahça vatandaşlarımızın üzerine köpeklerini salma cüretinde bulundu. Ey batı, bizim bu topraklarda yetişmiş cesur, imanlı gençlerimiz var. Yarın o köpekler sizi ısıracak”  dedi. 
 
Açıklamanın ardından gruptakiler Hollanda bayrağı yaktı. Daha sonra meydanda toplananlara ve güvenlik önlemi alan polislere kavurma ikram edildi Konya’nın  Ereğli İlçesinde de 150 kişilik bir grup 30 kangal köpeğiyle Hollanda'yı, polis köpekleriyle Türk vatandaşlarına saldırmasını proteste etti.15 Temmuz Meydanı’nda bir araya gelen grup Hollanda aleyhine sloganlar attı. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler