Evlilik programlarının kaldırılmasına Zuhal Topal'dan açıklama

Zuhal Topal, 'Duymayan Kalmasın'a katıldı ve evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik soruları cevaplarken, Esra Erol'un dünkü açıklamalarda sesinin titremesine de gönderme yaptı.

Yayınlanma: 17.03.2017 - 12:11
Abone Ol google-news
<video:700866>


 
 Star TV'de yayınlanan, 'Duymayan Kalmasın' programına katılan evlilik programı sunucusu ve oyuncu Zuhal Topal, evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Dün Esra Erol'un programında sesini titreterek konuşmasına Topal, "Ben öyle sesimi titretip şöyle yaptım böyle yaptım demeyeceğim" diyerek göndermede göndermede bulundu.

Evlilik programları kaldırılıyor... Esra Erol ağlayarak açıkladı: Bırakıyorum

ESRA EROL'A GÖNDERME YAPTI

Zuhal Topal evlilik programlarının kadırılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Esra Erol dün programında konu hakkında açıklama yaparken sesi titremişti. Zuhal Topal, Erol'un bu haline göndermede bulunurak "sesimi titreterek ben şöyle yaptım ben böyle yaptım demeyeceğim" dedi. Seren Serengil de Esra Erol'un "gidiceğim" diye açıklama yapmasına kızdı: "Bir insan gidecekse çeker gider şova gerek yok."

PROGRAMIMIZ RTÜK'TEN EN AZ CEZA ALAN PROGRAM

Seren Serengil, "mutlu musun evlilik programı sunmaktan" diye sordu. Topal da "mutluyum tabii ki... Ancak gelinen nokta üzücü. Herkesin şapkasını önüne çıkarıp bir düşünmesi lazım. Ekranda her gün olan bir program için hatalar olması normaldir. Evlenmeye gelen de var eğlenmeye gelen de." diye yanıt verdi.

Topal, "istatikleri açın bakın RTÜK'ten en az cezayı benim programı aldı" diyerek iddialı bir söylem de ortaya attı.

"SOSYAL İÇERİKLİ PROGRAM SUNDUM 3 AYDA KALDIRILDI"

Zuhal Topal, "Ben engelli insanların başarılarını sundum. Pek çok sosyal içerikli programlar yaptım fakat 3 ayda kaldırıldı ilk 100'e giremedim. En çok şikayet edilen evlilik programları, ama en çok izlenen de evlilik programı" dedi.

DİZİ VE FİLMLERDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİN SİNYALİNİ VERDİ

İşsiz kalmayacağını da söyleyen Topal, "Benim çıkış noktam evlilik programları değil, dizi ve filmler de oynamayı çok özledim" diyerek oyunculuğa geri dönmek istediğinin sinyalini verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler