İstanbul'da alarm: Tüm giriş çıkışlar kapatıldı

İstanbul'da büyük operasyon... İstanbul'da 15 Mart günü gerçekleştirilen 'Kurtkapanı-1' operasyonunun bir benzeri bugün yeniden gerçekleştirildi. Operasyon nedeniyle kentteki hava, kara, denizden tüm giriş - çıkışlar kapatıldı. Operasyona 2 bin polis katıldı.

Yayınlanma: 23.03.2017 - 11:32
Abone Ol google-news

<video:705413>

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Avrupa yakasında 'Kurt Kapanı 2' isimli uygulama gerçekleştirildi. Uygulamaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terör, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik, Asayiş ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra deniz polisi ve polis helikopteri de katıldı. Denetim başta Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'nin bulunduğu Avrupa yakasındaki ilçelerde belirlenen noktalarda yapıldı.

Avrupa yakasında kurulan çok sayıda kontrol noktasında 2 bin polis tarafından denetim yapıldı. Kentin giriş - çıkış noktaları da tutuldu. 

BOMBA ARAMA VE NARKOTİK KÖPEKLERİ DE DESTEK VERİYOR

Polis ekipleri tarafından şüpheli görülen araçları durdurularak inceleme yapılırken, sürücü ve yolculara yönelik ise GBT (Genel Bilgi Toplama) kontrolü yapılıyor. Uygulamalara K-9 bomba ve narkotik detektör köpekleri de destek verdi. 

DENİZDEN VE HAVADAN DA DENETİM VAR

İstanbul deniz polisi de sahillerde uygulamaya katılırken, polis helikopteri de havadan denetim yaptı. Avrupa yakasında gerçekleştirilen uygulama saat 12.00'den 15.00'e kadar devam etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon