Erdoğan: Türkiye'nin Avrupa'da yeri olmazsa olmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Memur-Sen'in 5. Büyük Türkiye Buluşması'ndaki konuşmasının gündeminde, son dönemde Batı ülkeleri ile gerilen ilişkiler vardı.

Yayınlanma: 25.03.2017 - 19:03
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manavgat Starlight Otel'de Memur-Sen'in 5. Büyük Türkiye Buluşması'nda konuştu.Erdoğan'ın açıklamalarında şunlar öne çıktı:

 

"Ne yazık ki, dostlar hala YPG'nin yanında. Diyorlar ki, bunlar 'teröristlere' karşı iyi mücadele veriyor. Biz diyoruz ki, teröristin iyisi kötüsü olmaz. Bunlarla hala anlaşabilmiş değiliz. Terör örgütlerine ve onların yandaşlarına artık dünyayı dar ediyoruz.

Batı bana diktatör demeye devam ettikçe ben de onlara 'faşist' ve 'nazi' diyeceğim. Çünkü benim ülkemde gerek başbakan, gerek cumhurbaşkanlığım dönemimde hak ve özgürlükler konusunda, düşünce özgürlüğünde, inanç özgürlüğünde, şu mezhep, bu mezhep, hiçbir ayrım yapmaksızın biz kimin yaşamını engelledik? Tam aksine bu ülkede başörtülü, başı açık, bunlar arasında ayrımı ne yazık ki bize 'diktatör' diyenler uyguladı.Neymiş, idam cezası gelirse, Türkiye'nin Avrupa'da yeri yokmuş. Olmasın ya."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler