'Hayır'a tahammül yok... CHP'nin 'Hayır' pankartlarına bir saldırı daha

İstanbul Kağıthane'de CHP'nin astığı 'Hayır' pankartları parçalandı. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter hesabından parçalanan afişlerin fotoğraflarını paylaştı.

Yayınlanma: 02.04.2017 - 12:53
Abone Ol google-news
<video:712014>

AKP, devlet olanaklarıyla Türkiye'nin dört bir yanını 'Evet' pankartlarıyla donatırken 'Hayır' pankartları saldırı altında... CHP'nin Kağıthane'de astığı 'Hayır' pankartları gece parçalandı. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter hesabından parçalanan pankartların fotoğrafını paylaştı. Erdoğdu, "İstanbul Kağıthane'de astığımız HAYIR pankartları gece parçalandı... Bıkmadan, usanmadan HAYIR işlerine devam edeceğiz" yazdı. 

Erdoğdu: Helal etmiyoruz 

Bütün Türkiye iller, ilçeler, köyler ve mezralar EVET pankartları ve reklamları ile dolu. Basın rehin alınmış durumda. Televizyonlarda her an aldatıcı EVET kampanyası reklamları var. 

Referandum kampanyası boyunca hiçbir parti Hazine'den kör kuruş yardım almadı. EVET kampanyasını yürütenler milyarlarca liralık bu kampanyanın kaynağını açıklayamıyorlar. Bu kampanyanın kamu kaynaklarıyla doğrudan ve kamu kaynakları aktarılan yandaş şirketler tarafından finanse edildiği sır değil.

Bu yolsuzluk ve adaletsizliğin hesabını soracak bağımsız yargı yok. Şikayetlerimiz sonuçsuz kalıyor. Biz vergilerimizi haksız ve hukuksuz kullananlara hakkımızı helal etmiyoruz.

Dün Kağıthane İlçe Başkanımız Mehmet Ali Yüksel üylerimizden topladığı bağışlarla Kağıthane örgütümüzle HAYIR pankartları astı. Pankartlar aynı gece görevlendirilmiş ekiplerce doğranıp parçalandı. Üyelerimizin nafakalarını bağışlayarak yaptığı küçücük bir tanıtıma bile tahammül edemeyenler insanlık düşmanı, demokrasi düşmanı teröristlerdir.
Hollanda'dan mağduriyet ithal etmeye çalışan zalimlerin memleketimizde yaptıkları ortada.
Basın rehin alınmış durumda. Yargı prangalanmış. Devlet imkanları ahlaksızca kullanılıyor. Seçmenler tehdit ediliyor. Bütün bu haksızlıklara rağmen HAYIR açık ara önde.HAYIR kazanacak. Halkımız diktatörlüğe DUR diyecek. HAYIR kazanacak.

İşte parçalanan pankartlar

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler