AKP'li başkan referandum günü Sakız Adası'na tur düzenliyor

AKP Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk’ün ortağı olduğu Ertürk Lines, referandumun yapılacağı haftasonu için Sakız Adası’na indirimli tur düzenledi. Tur reklamında referandumda oy kullanacaklar için dönüş seferi konduğu notu da düşüldü.

Yayınlanma: 03.04.2017 - 10:13
Abone Ol google-news



Çeşme ve Yunan adaları arasında feribot seferleri düzenleyen Ertürk Lines, 15-16 Nisan tarihlerinde Paskalya Bayramı kutlamalarının yapılacağı Sakız Adası’na indirimli tur düzenledi. Otel konaklaması, hızlı katamaran ile gidiş dönüş, ada turu ve transferler dahil 69 Euro’dan başlayan fiyatlarla bu haftasonu tatiline sahip olunabileceği belirtildi. İlanın bir bölümünde "16 Nisan günü referandumda oy kullanabilmeniz için 2 ayrı erken dönüş seferi açılmıştır" notu düşüldü. Firmanın internet sitesine girildiğinde ise, "16 Nisan Pazar günü referandum günüdür. Oy kullanmanın önemli olduğu hatırlatmak isteriz. Pazar sabah 08.30 ve 11.00 dönüş seferi bu nedenle açılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımızdan hassasiyet beklemekteyiz" notuna yer verildi.

Aile şirketi olan Ertürk Lines’ın ortağı AKP Çeşme İlçe Başkanı olan Alparslan Ertürk ise konuyla ilgili bilginin acenteden alınabileceğini söylemekle yetinerek Nezihe Ertürk'e yönlendirdi. Nezihe Ertürk'ün Alparslan Ertürk'ün amcasının oğlu Fazıl Ertürk'ün eşi olduğu ve kendisinin de CHP'nin aktif üyesi olduğu ifade edildi.

"PERSONELİN OY KULLANMASI İÇİN GEMİ BOŞ DÖNECEK"

Anayasa değişikliğinin oylanacağı 16 Nisan'da Sakız Adası'na gemiyle tur düzenleyen Ertürk Turizm'in ortaklarından Nezihe Ertürk, yaptığı açıklamada şirketi 18 yıldır kendisinin yönettiğini, AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk'ün küçük bir hisse ile ortak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Her hafta sonu sefer var. Referandum gününe de denk geliyor. Bu konuda o kadar hassasım ki tüm seçimlerde ben gemiyi boş geri getiririm personel oy kullansın diye. Geminin boş geri gelmesinin bir maliyeti var. Bu bizim şirketimizde her zaman karşılanmıştır. Kampanyalı satışım yok. Pazar sabahı 08.30 ve 11.00'a sefer koyduk. Geminin doluluğu sözkonusu değil. İzmir'deki konsolosluk görevlileri gidecekler çünkü onların Paskalya Bayramı. Atatürkçüyüm ve sosyal medyada referandum için en cesur paylaşımları yapan biriyim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler