Nova Hair Kurucusu Ertaç Şensoy’a Amerika’da Yaşam Boyu Vizyon Sahibi Ödülü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrinde her yıl gerçekleştirilen HairVision International etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül programında, Uluslararası Yaşam Boyu Vizyon Sahibi Ödülü’ne (International Lifetime Visionary Award) Nova Hair’in Kurucusu Ertaç Şensoy layık görüldü.

Yayınlanma: 04.04.2017 - 12:29
Abone Ol google-news

Türkiye'de alanın otoritesi olarak gösterilen Ertaç Şensoy, Nisan 2015'te de American Hair Loss Council tarafından ödüllendirilmişti.

Her yıl dünyanın dört bir yanından yüzlerce saç uzmanı ve saç ürünleri şirketlerinden temsilcilerin katılımıyla Amerika’da gerçekleştirilen HairVision’a bu sene Türkiye ve Nova Hair damgasını vurdu.
Saç dökülmelerine cerrahi müdahale olmaksızın, geliştirdiği özel çözümlerle binlerce kişinin hayatına dokunan Nova Hair’in kurucusu Ertaç Şensoy’a verilen bu ödül, 20 yıllık başarının uluslararası platformda onaylanması anlamına da geliyor.

HairVision’ın verdiği ödülle ilgili olarak konuşan Ertaç Şensoy, “Şimdiye kadar aldığımız sertifikalar ve layık görüldüğümüz ödüller bizler için birer gurur madalyası değerinde. Dünyanın en önemli sektörel organizasyonlarından biri olan HairVision’ın bu ödülü bizim için çok değerli ve uluslarası arenadaki bilinirliğimize önemli bir katkı olarak yorumluyorum.” dedi.
İnsanların yaşam kalitesini artırıyoruz

Amerika’nın en köklü saç sistemleri üreticisi olan OnRite Co. Inc. firmasının Türkiye’deki tek temsilcisi olan Nova Hair, en başta Folligraft olmak üzere, Gemtress ve Ultratress ürünleriyle her türden saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar, erkekler ve çocuklar için kesin çözümler ortaya koyuyor.

Bütünsel ya da bölgesel saç dökülmelerinin yanı sıra, saç seyrelmeleri konusunda da özel çözümler geliştirdiklerini söyleyen Ertaç Şensoy, “Dünyanın önde gelen kurumları tarafından verilmiş 15’ten fazla sertifikaya sahibiz. “American Hair Loss Council" tarafından, dünyada sadece 14 kişiye verilen master sertifikası bunlardan biri. Bizim için oldukça gurur verici olan bu ödüle Nisan 2015'te layık görüldük. Bu ödüller, deneyimler ve uzmanlıklarla binlerce insanın yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hiçbir başarı tesadüf değildir

Daha önce de uluslararası öneme sahip ödüllere layık görülen Ertaç Şensoy, hem kişisel hem de kurucusu olduğu Nova Hair’in başarısını destekleyen pek çok unsur bulunduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: “Başarımızın anahtarı, doğru çözüm üretme titizliğinden asla ödün vermemekten geçiyor. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Yenilikçi ürün ve teknolojileri en iyi biçimde uygulayarak müşterilerimizi mutlu ediyoruz. Benim için de, Nova Hair için de en önemli başarı, müşterilerimizin mutluluğu. 20 yıl boyunca bunu yaptığımıza inanıyorum. Bana son olarak Miami’de verilen bu ödül, doğru yolda olduğumuzun da bir kanıtı.”

İnsanlara “iyi görün iyi hisset” diyoruz

İşlerinin klasik bir şirket-müşteri ilişkisinden çok öte olduğuna dikkat çeken Ertaç Şensoy’a göre Nova Hair, insanlara yaşamlarını daha kaliteli ve mutlu sürdürmeleri için çözümler sunuyor. Bu ilişkiyi salt ticari boyutta değil, insani boyutta da ele aldıklarını söyleyen Şensoy, “İyi Görün İyi Hisset” adlı sosyal sorumluluk projelerinden şu sözlerle bahsediyor: “Tüm dermatolojik, onkolojik ve her türlü saç dökülmesi yaşayan insanların iyi görünüp iyi hissetmeleri için bu projeyi geliştirdik.
iyigoruniyihisset.com.tr adresinden yayın yapan web sitemizde sağlık, kişisel bakım ve güzellik konularında pek çok rehber içeriğe ve uzman görüşüne yer verdik. Proje kapsamında dokunduğumuz ve iyi görünüp iyi hisseden hastalarımızın sitede yer alan fotoğrafları, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize gösteriyor.” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler