Aynı gün Türkiye'de çekilen 2 farklı fotoğraf

Antalya'da güneşi görenler; rüzgarlı havaya aldırış etmeden denize girip, güneşlendi. Doğu Anadolu Bölgesi’nde Nisan’ın dokuzunda Erzurum ve Erzincan’a lapa lapa kar yağdı.

Yayınlanma: 09.04.2017 - 16:08
Abone Ol google-news

Antalya Konyaaltı Sahili'ne gelen yerli ve yabancı turistler, güneşli havayı görünce bazen kuvvetli esen rüzgara rağmen denize girip güneşlendi.

Hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Antalya'da deniz keyfi yaşayanlar arasında Muğla Üniversitesi'nden gelen öğrenciler de vardı. Bazı turistler de karlı dağ manzarası eşliğinde kumlara uzanarak güneşlenmeyi tercih etti.

ERZURUM VE Erzincan’A LAPA LAPA KAR YAĞDI

Doğu Anadolu Bölgesi’nde, Erzurum ve Erzincan’a lapa lapa kar yağdı.

Erzurum ve Erzincan’da bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Yağış, yüksek kesimlerde etkisini daha fazla gösterirken, kar kalınlığı bazı yerlerde birkaç santimetreye kadar ulaştı.

Yağışla birlikte hava sıcaklığı eksi değerlere düştü. Kar nedeniyle Erzurum'da çok sayıda köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Şehir içi trafikte aksamalar oldu.

Erzurum’a Haziran ayında geçmişte kar yağdığını ifade eden yurttaşlar, “Burası Erzurum. Nisan’da da kar yağıyor. Başka illerde bu kar yağsa şaşırtıcı olabilir ama Erzurum için çok şaşırtıcı değil” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler