İbrahim Erkal'ın dosyası cinayet masasına devredildi

İbrahim Erkal'ın evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılması olayına ilişkin soruşturma saldırıya uğradığı ihtimali üzerine cinayet masasına devredildi.

Yayınlanma: 19.04.2017 - 09:56
Abone Ol google-news

İbrahim Erkal'ın Maltepe'deki evinin otoparkında 12 Nisan'da gece saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunmasına ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca "taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan soruşturma açıldı.
Soruşturma kapsamında, Erkal'ın baygın bulunduğu otoparkın güvenlik kameraları görüntülerinin tespit edilmesine ilişkin çalışma yapıldığı öğrenildi. Öte yandan, olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli konumunda ya da gözaltında bulunan herhangi bir zanlının olmadığı belirtildi.
Maltepe'deki evinin otoparkında gece saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunan Erkal, önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmüş, buradaki ilk müdahalenin ardından Beşiktaş Ulus'taki özel bir hastaneye sevk edilmişti. Erkal'ın baygın olarak bulunduğu alana dair kamera görüntüsünün bulunmaması nedeniyle olayın nasıl gerçekleştiği ise ortaya çıkarılamamıştı. Bu gelişmeler üzerine soruşturma dosyası İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği olayı çözecek. (Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler