Hüseyin Çelik'in 'yalan' dediği, Erdoğan'ın en net yumruk görüntüsü

Başbakan Erdoğan protestolarla karşılandığı Soma'da vatandaşa yumruk attı. İki video kaydı ile belgelenen olay sırasında Erdoğan'ın korumaları da kadın-erkek demeden acılı Soma halkına saldırıyor. AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, işte bu görüntülere 'yok' dedi ve olayın yalan olduğunu savunmuştu.

Yayınlanma: 16.05.2014 - 11:58
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işçi katliamının yaşandığı Soma'da yoğun protesto ile karşılanmıştı. Vatandaşların arasında kalan ve yoğun protesto nedeniyle bir markete sığınmak zorunda kalan Erdoğan, burada önce bir vatandaşın üzerine yürüdü. Korumaların araya girmesi üzerine markete yönelen Erdoğan burada bir vatandaşı yumrukladı.

Dün akşam ortaya çıkan ikinci görüntülerde ise Erdoğan'ın attığı yumruk daha net bir şekilde görülüyor. Erdoğan önce bir gence yumruk atıyor ardından da Erdoğan'ın korumaları bu gence öldüresiye saldırıyor. Bu sıralarda bir kadının gazetecilere, "Çekmeyeceksin" diye bağırması da dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşı yumruklayan Başbakan Erdoğan'ın korumalarının bu sıralarda marketin içinde kadın-erkek demeden önüne gelene acımazısca saldırdığı görülüyor.

HÜSEYİN ÇELİK YALANLADI

AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, bugün yaptığı açıklamada "Görüntü yok. Sadece iddia" diye konuşmuştu.

İŞTE EN NET GÖRÜNTÜLERLE ERDOĞAN'IN ATTIĞI YUMRUK

İŞTE ERDOĞAN'IN VATANDAŞA YUMRUK ATTIĞI O ANLAR - 1

ERDOĞAN'IN VATANDAŞI YUMRUKLADIĞI ANLARIN ÖNDEN ÇEKİMİ - 2


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon