'Evet' çıktı... Serdar Ortaç aşka geldi: Erdoğan’ı seviyorum, ondan iyisi yok

Ahmet Kaya'ya çatal-bıçaklı saldırısı ve kumar alışkanlığı ile tanınan şarkıcı Serdar Ortaç 'Evet' çıkan şaibeli referandumu savunarak "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir. "Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var?" dedi.

Yayınlanma: 21.04.2017 - 13:02
Abone Ol google-news

Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya saldırısının yanı sıra kumar alışkanlığı ile tanınıyor 

YSK'nin “mühürsüz oyları geçerli sayarak” 'Evet' çıktığını belirttiği şaibeli referandumun ardından yandaş Akşam gazetesine konuşan şarkıcı Serdar Ortaç Erdoğan'a ve iktidara övgüler yağdırdı.

Tuğba Kalçık'ın sorularını yanıtlayan (21 Nisan 2017) Ortaç, tek adam rejimini savunarak sandıktan ‘evet’ çıkmasının “Türkiye’ye artılar katacağını” savundu. Ortaç, “Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir” dedi.

ERDOĞAN’DAN İYİSİ YOK

“Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var?” diye soran Ortaç, “Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk’ü hem de Erdoğan’ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?” ifadesini kullandı.

“Muhalefet ne yazık ki konuşmaya açık değil” iddiasında bulunan Serdar Ortaç, “Her şeye muhalefet ederek bir yere varılmaz. Ülkedeki kutuplaştırmayı devam ettiriyorlar. İzledikleri bu politikayı değiştirmesi gerekiyor. Daha yumuşak ve kucaklayıcı bir dil kullanmak ülkemizin geleceği için çok önemli” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler