Eski milletvekili Enis Sülün yaşamını yitirdi

Eski milletvekili, Çorlu İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı 65 yaşındaki Enis Sülün, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 23.04.2017 - 17:17
Abone Ol google-news

Eski milletvekili olan ve 2013 yılından itibaren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yürüten Enis Sülün, bu sabah saatlerinde rahatsızlandı. Çorlu'da özel bir hastaneye kaldırılan Sülün, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği belirtilen evli ve 3 çocuk babası Sülün'ün cenazesi, Marmara Eğrelisi İlçesi'nde toprağa verildi.

ENİS SÜLÜN KİMDİR ?

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığı yapan Enis Sülün Baba adı:Osman, Anne adı:Haticedir. Evli ve 3 Çocuk babasıdır. Lise mezunudur. Serbest Ticaret, Çiftçilik, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı, 20.(XX.) ve 21.(XXI.) Dönem Tekirdağ Milletvekilliği ile TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği yapmıştır. Enis Sülün 06.11.2001 tarihinde ANAPtan istifa etti, Sülünle birlikte ANAPlı Marmara Ereğlisi, Yeniçiftlik, Sultanköy belediye başkanları ile, ANAP Tekirdağ il başkanı ve bazı partililer istifa etti. Enis Sülün ve Sülünle birlikte ANAPtan istifa eden belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri de 21.11.2001de DYPye katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler