'Bana alımlı kadınlar gönderdiler, 'Hocam bize Kuran öğretir misiniz' dediler'

İslamcı yazar İsmail Nacar, FETÖ'nün kendisine 'alımlı kadınlar' göndererek 'kadın tuzağı' kurmaya çalıştığını iddia etti.

Yayınlanma: 25.05.2017 - 12:12
Abone Ol google-news

1998 yılında Fethullah Gülen hakkında hazırladığı raporu dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, Genelkurmay ve CHP'ye sunan ve tarikatların tehlike oluşturduğunu dile getiren İslamcı Yazar İsmail Nacar, FETÖ'nün 40 yıllık geçmişine dair bir kitap hazırlığında olduğunu açıkladı.

Akit gazetesine konuşan Nacar, FETÖ'nün kendisine alımlı kadınlarla tuzak kurmaya çalıştığını söyledi.

Nacar, "Temiz bir aile hayatım bulunmasına rağmen, bana bir takım kadınlar falaan yönlendirmeye başladılar. Bu bayanlar, 'Hocam bize Kuran öğretir misiniz?', 'Şu konunun dini hükmü nedir?', gibi söylemlerle bana yanaşmaya çalıştılar. 'Hocam ziyaretinize gelmek istiyorum' diye devamlı arıyorlar." diye konuştu.

"ŞEYHO HOCA'YA GİTMEDİLER"

Nacar, gelen kadınları arkadaşı Şeyho Duman Hoca'ya yönlendirdiğini, daha sonra Duman'la görüşmesinde ise hiç birisinin O'na gitmediğini öğrendiğini anlattı. Nacar, bir süre sonra ise önemli bir takım görevliler tarafından 'Hocam maşallah çok sağlamsın. Aman ha dikkat et' şeklinde uyardığını da sözlerine ekledi.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler