Rehin alınan harita mühendisi işbirlikçi çıktı

Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde, Belediye binasına girerek Emlak İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ile mühendis Hasan Çekiç'i tabancayla rehin alan Murat Şuğ (40) ve Mehmet Say (37) ile ilgili soruşturmada, rehin alınan harita mühendisi Çekiç'in 2 zanlıya olayı gerçekleştirmeleri için yardım ettiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 13.06.2017 - 15:38
Abone Ol google-news


Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, belediyenin hisse sahibi olduğu bir arsa satışından kaynaklı sorun yaşayan Murat Şuğ (40) ve Mehmet Say (37), belediye hizmet binasının giriş katında bulunan Emlak Müdürlüğü kısmına geldi. Belindeki tabancayı çıkartıp Emlak Müdürü Üzeyir Çulha ve aynı birimde görevli mühendis Hasan Çekiç'i rehin alan Şuğ ve Say , polislerce ikna edilerek gözaltına alındı.
Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 2 zanlı, ifadelerinin ardından bugün Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Zanlılarla irtibatlı olduğu ve olayı gerçekleştirmeleri için onlara yardım ettiği ortaya çıkan mühendis Çekiç de gözaltına alındı.
Yoğun güvenlik önlemi altında sağlık kontrolüne getirilen Şuğ, gazetecilere, "Adalet yerini bulacak, herkes yaptığının hesabını verecek" dedi. Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler