Dedesini ve babaannesini öldürüp internet kafeye gitti

Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadığı 74 yaşındaki dedesi Selçuk, babaannesi Firdevs Selçuk'u 15'er kez bıçaklayıp vahşice öldürdü. Evden çıkarken karşılaştığı halası Çiğdem ve onun oğlu Barış'ı da bıçakla yaralayan katil zanlısı Oğuzhan, karşı caddedeki bir internet kafede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yayınlanma: 18.06.2017 - 17:35
Abone Ol google-news

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Oğuzhan Selçuk, 1. Murat Mahallesi, Güngör Mazlum Caddesi üzerindeki Fırat Sitesi B Blok 3'ncü katta dedesi Zeynel ve babaannesiyle Firdevs Selçuk'u ile çıkan tartışmanın ardından eline aldığı bıçakla saldırdı. Oğuzhan Selçuk, dedesi ve babaannesini 15'er kez bıçakla yaraladıktan sonra evden kaçtı. Apartmanın girişinde karşılaştığı halası Çiğdem Selçuk ve onun oğlu Barış Esendemir'i de bıçakla yaralayan Oğuzhan Selçuk, yolun karşısındaki bir internet kafeye girdi. Kanlı ellerini kafenin lavabosunda yıkayan Oğuzhan, bir bilgisayarın başına oturduğu sırada gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Çevredekilerin ihbarıyla gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede Zeynel Selçuk'un hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Çiğdem Selçuk, oğlu Barış Esendemir ve Firdevs Selçuk tedavi altına altındı. Yaralılardan 74 yaşındaki Firdevs Selçuk doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Oğuzhan Selçuk, geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü'ne götürüldü. Evde savcılık ve polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından ölen Zeynel Selçuk'un cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.

Edirnespor futbol takımının 2'nci ligde olduğu 1998 yılında antrenörlüğünü de yapmış olan Zeynel Selçuk'un ölümü spor camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler