Polis gece yarısı operasyon yaptı... Şoförler neye uğradığını şaşırdı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde trafik ekipleri yol kenarında park halindeki tur otobüslerine gece yarısı operasyon yaptı. Yeni tur için karayolu kenarında araçlarını park edip bagajda uyuyan şoförler bir anda karşılarında polisi görünce neye uğradığı şaşırdı.

Yayınlanma: 19.06.2017 - 12:31
Abone Ol google-news



Alanya Bölge Trafik ekipleri tarafından İncekum Mahallesi'ndeki D-400 karayolu üzerinde gelişigüzel park edilmiş tur otobüslerine yönelik operasyon düzenlendi. Dün gece gerçekleşen denetimde otobüs şoförleri araçlarını yol kenarından kaldırmaları için uyarıldı. Çoğunluğu otobüsün bagajında uyuyan şoförler polis ekiplerini karşılarında görünce şaşırdı. İç çamaşırlı halde polise yakalanan şoförler üstlerini giyerek araçlarını karayolundan kaldırdı.

Bazı şoförler ise trafiği tehlikeye düşürmediklerini öne sürerek yol kenarında rehber beklediklerini savundu. Trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulanan şoförler karayolu üzerine bir daha park yapmamaları konusunda uyarıldı.

Özellikle Avsallar ve İncekum bölgelerinde bulunan büyük otellere havalimanı ve Antalya arasında transfer yapan özel tur şirketlerine ait otobüslerin şoförlerinin, turlarını tamamladıktan sonra yeni sefere kadar D-400 karayolu kenarında bekledikleri biliniyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler