'Kızgınlıkla 'Gökhan bana tecavüz etti, paramı çaldı' gibi mesajlar attım'

Antalya'da baldızının oğlu Lütfullah T. tarafından bıçaklandığını ileri süren Gökhan Ç., eşi Güler Ç. ve baldızı Elif T.'yi de suçladı. Çiftin 12 yaşındaki kızı Ü.Ç. babasının beyanını yalanlayınca, mahkeme ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan üç sanığın beraatına hükmetti.

Yayınlanma: 19.06.2017 - 13:30
Abone Ol google-news

Antalya'da adliyede çalışan K.T. adlı memurla yaşamaya başlayan evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Gökhan Ç., geçen 11 Şubat'ta Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinde bıçaklı saldırıya uğradı. Gökhan Ç. polise, kendisini bıçaklayanı tanımadığını söyledi. Hastanede ifade değiştiren Gökhan Ç., kendisini baldızının oğlu üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Lütfullah T.'nin bıçakladığını ileri sürdü. Gökhan Ç., eşi 38 yaşındaki Güler Ç. ile baldızı 40 yaşındaki Elif T.'nin de "Şikayetçi olma" diyerek kendisine baskı yaptığını söyledi. Bunun üzerine Lütfullah T. tutuklanırken, Güler Ç. ve Elif T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3 sanık hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında taraflarla avukatları hazır bulundu. Gökhan Ç. eşiyle devam eden boşanma davaları olduğunu belirterek, olaydan 3 gün önce de eşinin evi terk edip ablasına gittiğini söyledi. Olay günü öğle saatlerinde aniden kapıyı açıp içeri giren Lütfullah T.'nin başına copla vurup bıçakla defalarca bıçakladığını iddia eden Gökhan Ç., gözlerini açtığında karşısında eşi, baldızı ve baldızının oğlunu gördüğünü söyledi. Gökhan Ç., “Eşimle ablası 'Şu an kan kaybından öldün öldün. Ölmezsen seni gece öldürüp karşıki tarlaya gömeceğiz' dedi. Bir süre sonra eve polis geldi. Eşimle baldızım beni dışarda yaralı bulduklarını, bunu K.T.'nin yaptırdığını söylememi istedi. Hastanede ise gerçeği anlattım. Bu olayları boşanma davası açtıktan sonra yaşadım" dedi.

Tutuklu sanık Lütfullah T. ise Gökhan Ç.'yı bıçaklamadığını, aksine hastaneye kendisinin götürdüğünü söyledi. Güler Ç. de eşinin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Güler Ç., “Eşim birlikte yaşadığı K.T.'nin kredi kartından izni olmadan para çekmiş. Kadın da bu parayı geri istiyormuş. Bunları anlattı" dedi. Elif T. de suçlamaları kabul etmedi.

Duruşmada çiftin kızı 12 yaşındaki Ü.Ç. tanık olarak dinlendi. Ü.Ç. ifadesinde babasını yalanladı. Ü.Ç., "Olay günü annem, babam ve kardeşimle kahvaltı yaptıktan sonra birlikte evden çıktık. Annem, kardeşimle beni parka götürdü. Babam ise bizden ayrılıp markete gitti. Bir süre sonra annem bizi eve götürmek istedi. Biz biraz daha kalmak isteyince annem bizi bırakıp eve döndü. Daha sonra kardeşimle eve dönünce kalabalık vardı. Babamın birlikte olduğu kadın annemin telefonuna 'Kocan paramı çaldı. Vermezse onu öldürtürüm' diye mesaj atmış, Bunları telefonda gördüm" dedi.

"TECAVÜZ ETTİ PARAMI ÇALDI DİYE MESAJ ÇEKTİĞİMİ HATIRLIYORUM"

Duruşmada K.T. de tanık olarak dinlendi. Gökhan Ç. ile bir süredir birlikte yaşadıklarını anlatan K.T., kendisine zaman zaman kredi kartını verdiğini söyledi. Bir ara kızgınlıkla Gökhan Ç'nin eşi Güler Ç. ile ailesinden bazı kişilere 'Gökhan bana tecavüz etti, paramı çaldı' gibi mesajlar attığını hatırladığını söyleyen K.T. "Ancak onu öldürteceğime dair mesaj atmadım. Ben olayın meydana geldiği 11 Şubat günü saat 13.30 sıralarında müştekiyi izinsiz olarak kredi kartımı kullanma suçundan polise şikayet ediyordum" dedi. Mahkeme, yapılan müzakereden sonra 3 sanığın delil yetersizliğinden beraatına karar verdi.

 

FOTOĞRAFLI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler