Kardeşlerin ortaklık kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

GAZİANTEP'te 52 yaşındaki Mehmet Daşgın, kardeşleriyle daha önce ortak olduğu ancak sonradan ayrıldığı sebze halindeki komisyoncuya gelip pay istedi. Mehmet Daşgın'ın tüfek açtığı ateşle kardeşlerinden 49 yaşındaki Muzaffer Daşgın öldü, 42 yaşındaki kardeşi Eyüp Daşgın ve yeğeni 20 yaşındaki Kemal Daşgın'ı ise yaralandı.

Yayınlanma: 23.06.2017 - 13:24
Abone Ol google-news


Olay, sabah saatlerinde Sanayi Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hal Kompleksi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Mehmet Daşgın, 1,5 yıl önce kardeşi Muzaffer Daşgın ile ortak olduğu ve sonradan ayrıldığı sebze ve meyve satımı yapıldığı komisyoncuya geldi. Kardeşi Muzaffer Daşgın'dan işyerinde hakkının olduğunu söyleyerek pay isteyen ağabey Daşgın, işyerindeki 2 kardeşi ve yeğeni ile tartışmaya başladı.

Tartışmada öfkelenen Mehmet Daşgın otomobilindeki av tüfeğini alarak kardeşleri Muzaffer ve Eyüp ile yeğeni Kemal Daşgın'a doğru 4 el ateş edip kaçtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan 2'si kardeş 3 kişi, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Muzaffer Daşgın, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Muzaffer Daşgın'ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralılardan Eyüp ve Kemal Daşgın'ın sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan Mehmet Daşğın, kısa süre sonra Şahinbey Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından polis merkezinden alınan Mehmet Daşgın, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler