İstanbul'da bayram trafiği başladı... İşte yollarda son durum

4 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle İstanbul'u terk eden tatilciler İstanbul'da trafik yoğunluğunu artırmaya başladı. Mesai saatlerinin sona ermesiyle birlikte İstanbul'da trafik özellikle çıkış noktalarına doğru yoğunlaşıyor. Yoğun trafik akşam saatlerinden sonra yerini, sakinliğe bıraktı

Yayınlanma: 23.06.2017 - 16:51
Abone Ol google-news



İstanbul'da bayram trafiği yoğunluğu başladı. Öğle saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu artmaya başladı. Özellikle İstanbul'un çıkış noktalarındaki gişelerde uzun araç kuyruğu oluştu. Çamlıca gişeler, Mahmutbey, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yoğunluk haritasında göze çarpan noktalar. 
Anadolu yakasında TEM ve D-100'deki trafik Kocaeli sınırına dayanmış durumda.  İBB'nin trafik yoğunluğu haritasında yoğunluk yüzde 48 olarak gösteriliyor. 

İstanbul’da öğlen saatlerinde başlayan bayram trafiği yoğunluğu, iftar sonrası yerini bomboş yollara bıraktı. Bugün başlayan Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullular araçları ile çıktığı yollarda öğlen saatlerinden itibaren yoğun trafiğe neden olmuştu. Yoğun trafik akşam saatlerinden sonra yerini, sakinliğe bıraktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik uygulamasında ise yolların boş olduğunu gösteren yeşil ibaresi olduğu ve trafiğin normalin aksine yüzde 26'da olduğu görüldü. 


AVRASYA TÜNELİ VE 3. KÖPRÜ ÜCRETLİ
Öte yandan bu geceden itibaren kamunun işlettiği  köprü ve otoyollar 4 gün ücretsiz olacak. Özel sektörün işlettiği  Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü'nden geçişlerden ise ücret alınmaya devam edilecek.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler