Adliyeden firar etti, yakalayan polislere "Ben de tam size geliyordum" dedi

Konya'da 6 gün önce bir marketten enerji içeceği çaldığı iddia edilen 27 yaşındaki Ali T., güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı. 2 gün önce adliyeye sevk edilen Ali T., tuvalet penceresinden kaçarak firar etti. Dün tekrar yakalanan firari şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Ben de tam size geliyordum" dediği öğrenildi.

Yayınlanma: 28.06.2017 - 14:44
Abone Ol google-news

<video:769733>

Geçtiğimiz 22 Haziran gecesi saat 03.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi Antalya Çevreyolu üzerinde bulunan bir markete gelen Ali T., iş yerinin önündeki enerji içeceklerini elindeki kasanın içine koyarak uzaklaştı. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelinin hırsızlık ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan Ali T. olduğunu belirledi. Ekipler Ali T.'yi merkez Meram İlçesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu ve hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini kabul eden Ali T., çaldığı 46 enerji içeceğini 100 lira karşılığında başka bir markete sattığını söyledi. Sattığı içeceklerin parasıyla uyuşturucu madde aldığı kaydedilen Ali T., geçtiğimiz Pazartesi günü adliyeye götürüldü. Nöbetçi savcı tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Ali T. bu sırada polislere tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi. Ali T., zemin katta bulunan tuvaletin penceresinden kaçarak firar etti.

"BEN DE TAM SİZE GELİYORDUM"     

Firar eden Ali T.,'yi her yerde arayan Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Tim ekipleri, dün Karatay Otobüs Terminali yakınlarındaki bir otobüs durağında Ali T.,'yi otururken gördü. Ekipleri fark eden Ali T., kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan evli 1 çocuk babası firari Ali T.,'nin kendisini yakalayan polislere "Ben de tam size geliyordum" dediği öğrenildi. Ali T., ifadesinde uyuşturucu krizine girdiği için adliyeden firar ettiğini öne sürdü. Hırsızlık suçundan daha önceden 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen Ali T., işlemlerinin ardından yeniden adliyeye sevk edilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler