Eski Belediye Başkanı Hadi Sezer'in evine saldırı

Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı Çetinkaya Beldesi eski Belediye Başkanı Hadi Sezer'in evine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kalaşnikoflu saldırı düzenlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yayınlanma: 28.06.2017 - 18:13
Abone Ol google-news


Olay 3 gün önce Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesi'nde meydana geldi. MHP'den Çetinkaya Beldesi eski Belediye Başkanı Hadi Sezer'in evine yaklaşan kimliği belirsiz kişi veya kişiler kalaşnikof ile eve ateş açıp olay yerinden kaçtı. Hadi Sezer ve ailesi saldırı sırasında evde olmadıkları için yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma eve yaklaşık 300 metre mesafede 24 boş kalaşnikof mermisi kovanı buldu. Jandarma olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.


Öte yandan Hadi Sezer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanmış, 9 ay cezaevinde yattıktan sonra yargılandığı mahkeme tarafından tutukuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.


Hadi Sezer'in, 2013 yılında da Çetinkaya Beldesi Belediye Başkanıyken evinin önündeki park halindeki makam aracına da silahlı saldırı düzenlenmişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler