Antikacılar tarihi Sirkeci Garı'nda buluşuyor

Golden Horn Antika Fuarı 2-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yayınlanma: 30.06.2017 - 13:49
Abone Ol google-news

Yazın sıcağında gezilecek en serin yerlerden biri olan taş kesme binasıyla tarihi Sirkeci Garı 2-10 Temmuz tarihleri arasında ilginç bir organizasyona sahne olacak.

Türkiye’de ilk kez 200’e yakın antikacı “Golden Horn Antika Fuarı” adı altında Sirkeci Garı’nda tarihi bir buluşmayı gerçekleştirecek. Eski İstanbul nostaljisi ile antika tezgâhları buluşurken, zaman treni bu tarihi garda sizleri de hatıralarla buluşturacak. Engelsiz, mutlu aileler, engelsiz yaşam oluşturma hedefiyle kurulan Engelsiz Yaşam Federasyonu ile Golden Horn tüm engelleri herkes için kaldırmak amacıyla antika festivalini gerçekleştirirken, antika arabalar, trenler, TCDD köstekli saatler, radyolar, çerçevelerdeki fotoğraflar, yaşanmışlık kokan her şeyi bu festivalde bulabileceksiniz.

 

Organizasyon yetkilileri “Orta gelirliye uzak görünen antikalar, eski aksesuarlar, için ‘Hiç bu kadar ucuz ve kaliteli olmamıştı’ yorumunu yapacak ve katılanlar belki de antika müzayedesinden 3-5 TL’ ye unutulmayacak bir ürüne sahip olacak. Halka açık mezata katılmak ise ücretsiz” derken özellikle eskiye, antikaya meraklı İstanbulluların böylesine keyifli bir organizasyonu kaçırmamalarını önerdiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler