MHP'de 'Şerefsiz' kavgası giderek çirkinleşiyor: Meczup.. Köpeğin havlaması bile...

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan Ozan Arif'in 'şerefsiz' şiiri için çok sert açıklama

Yayınlanma: 04.07.2017 - 12:17
Abone Ol google-news


'Şerefsiz' şiiri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dava açtığı Ozan Arif'e Genel Sekreter İsmet Büyükataman'dan hakaret dolu bir açıklama geldi. Büyükataman;" Köpeğin havlamasında dahi bir estetik bulunur" ifadelerini kullandı.

MHP'de 'Şerefsiz' şiiri kavgası giderek daha da çirkinleşiyor

 MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ‘Şerefsiz’ şiiri nedeniyle partinin lideri Devlet Bahçeli’nin dava açtığı Ozan Arif’e sert sözlerle yüklendi.İşte Ortadoğu gazetesinin haberine göre Büyükataman'ın yazılı olarak yaptığı o açıklamasından başlıklar;

 "Köpeğin havlamasında dahi bir estetik bulunurken..."

“Ozan ifadesi ahlaksızlığın, kişisel kinlerin, ucube sözlerin limanı değildir. Köpeğin havlamasında dahi bir estetik bulunurken Arif Şirin'de bu estetik görülmemektedir. Bu açıdan Türkiye'de yaygın olan ozan ve aşıklık geleneğinden gelen hiç kimse bu zatı ozan olarak tanımlamamaktadır."

 "Bu meczub muhataba almak bile mümkün değil"

"Geriye bu şahsın meczup olduğundan başka bir ihtimal kalmamaktadır. Bu meczubu muhatap almak mümkün dahi değildir. Bizimkisi teşbihte hata olmasın afkuran ite hoşt demekten ibarettir.”

 "Kazdığı şerefsizlik kuyusuna çırpına çırpına düşecektir"

“Bahsi geçen meczup ağababaları gibi, kutusuna bozuk para atanlar gibi Halk TV'ye çıkıp zırvalarına devam etmiştir. Halk TV'nin ne olduğu kimin olduğu bellidir. Bu meczubu afkurtan da ortaya çıkmıştır. Dilerse Roj TV'ye çıksın, dilerse PKK'nın desteklediği yürüyüşe katılsın. Orası bizim meselemiz değildir. Meczuba söylenecek çok söz vardır ancak söze yazık etmemek için uzatmıyoruz.

 Ve bu meczup şeref bahsinden, yüzünü kızartacak, başını öne eğecek bu polemikten çıkamayarak, bizatihi kazdığı şerefsizlik kuyusuna çırpına çırpına düşecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler