Pitbull dehşeti... 3 çocuk pitbullu, yoldan geçen kadının köpeğine saldırttı

Köpeğiyle gezintiye çıkan Burçak Arı, 3 çocuğun kışkırttıı pitbullun saldırısından güçlükle kurtuldu.Köpeği ağır yaralandı

Yayınlanma: 04.07.2017 - 17:15
Abone Ol google-news

<video:774014>

Mersin'de yaşayan Burçak Arı, Golden retriewer köpeği ile gezintiye çıktı..Rutin akşam gezintisi sırasında 3 çocuk pitbull cinsi köpeği kışkırtarak üzerlerine saldırttı. Burçak Arı pitbull saldırısından güçlükle kurtuldu ancak, "Aşk" isimli köpeği ağır yaralandı. Golden retriewer cinsi köpeğn çenesinde ve bacağında derin yaralar oluştu.

Burçak Arı saldırı anını şöyle anlattı;

 "Hayvanı kışırtarak üzerimize saldırttılar"

"Golden retriewer cinsi "Aşk" isimli köpeğimle rutin akşam gezintisini yaparken, kendini bilmez 3 çocuğun Pitbull gibi doğasında vahşet olan bir köpeği kışkırtarak üzerimize saldırtması sonucu ciddi bir can tehlikesi atlattık.Köpeğim Aşk yanak ve ayak bölgesinden ciddi yaralar aldı. Veterinerde tedavisi sürüyor.Asıl vahim olan yayınladığım videoda izleyeceğiniz üzere pittbull gibi bir köpek bile biz oradan geçerken hamle yapmazken buna karşılık insan görünümünde bu 3 kişinin hayvanı tahrik edip kışkırtarak hiç tanımadıkları normal yolunda yürüyen bir kadın ve köpeğine oradan geçip gittiği halde arkadan saldırtması ve hiçbir şey olmamış gibi formalite icabı köpeğin arkasından koşması."

"Aşk'ın yerinde küçük bir çocuk da olabilirdi"

"Aşkın yerinde küçük bir çocukta olabilirdi.Nitekim bu köpeğin ölümle sonuçlanan bir çok olaya neden olduğunu ve bir çok ülkede yasaklandığını biliyoruz. Bizde ise 15 yaşında bir çocuğa verip rahatça sokaklarda gezmesine ve üstelik kendi vahşi isteklerini o hayvan aracılığı ile yerine getirmesine göz yumuyoruz.Gerekli birimlere görüntülerle birlikte şikayetçi oldum. Fakat insan canının bile malesef bir hiç olduğu ülkemizde bu şikayetim ile ilgilenileceğine dair güvenim olmadığı için ve başkalarının zarar görmesini engellemek için sosyal medya aracılığı ile de duyurmak istedim. Bu eylemi yapan, köpeğin sahibi olan çocuğun adı R.D. Mezitli Soli Center civarında oturuyor ve ... İlköğretim Okulunda okuyor. Lütfen bu kişi ve Pitbull cinsi köpeği ile karşılaşan çok dikkatli olsun ve eğer yakın bölgede oturup adresini biliyorsa köpeğin bu tür eylemlerinin önüne geçilmesi ve en azından onu dövüşe ya da vahşete kışkırtmayacak daha doğru bir yere teslim edilmesi için zabıta , barınak ve diğer ilgili adli birimlere bilgi versin.Mersin' de ikamet eden arkadaşlarım bunu sosyal medya aracılığı ile paylasırsanız sevinirim.""

"Hala iyi insanlar var"

"Bu arada halen iyi insanlar olduğunu da söyleyebilirim. Nitekim ben ve köpeğimin hayatını kendisini de tehlikeye atarak kurtarmaya çalışan tüm Mezitli Merkez mah sakinlerine ve Codaman Erkek kuaförü çalışanlarına gönülden teşekkürü bir borç bilirim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler