Ev sahibini öldüren kiracılar hakkındaki soruşturma tamamlandı: Müebbet hapisleri istendi

Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı kavgası cinayetle sonuçlandı. Öldürdükleri ev sahibinin cesedini çöp bidonunu atan kiracıların müebbet hapsi istendi.

Yayınlanma: 07.07.2017 - 12:39
Abone Ol google-news


Cesedi temizlik işçileri buldu 

Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik işçileri, Barbaros Caddesi'nde bulunan Yeşilyuva İlkokulu önündeki çöp bidonu ile konteynırların yanına bırakılmış halı ve çöp poşetlerine sarılmış bir paket olduğunu fark etti. Belediye çalışanları paketin içinde bir erkek cesedi olduğunu görünce durumu 155'e bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirilğine bağlı ekipler cesedin bulunduğu cadde ve çevre sokaklarda inceleme yaptı.

Kayıp başvuruyla cesedin kimliğine ulaşıldı
Emniyete yapılan kayıp başvurularını değerlendiren polis cesedin hakkında kayıp başvurusu yapılan Ethem Dağşan'a (61) ait olduğunu tespit etti. Cadde üzerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bidona konan Dağşan'ın cesedinin, evinde kiracı olarak kalan iki kişi tarafından Barbaros Caddesi'ne bağlı Kutlu sokaktan çıkarıldığının belirlenmesi üzerine şüpheliler gözaltına alındı.

Müebbet hapis cezasıyla yargılanacaklar
Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Sanıklar Hakan Arslan ve Hakan Faruk Uzunmehmetoğlu hakkında "Tasarlayarak adam öldürmek" suçu kapsamında dava açıldı. İddianamede, kiracıların öldürme eylemini gerçekleştirdikten sonra Ethem Dağşan'ın cebindeki 250 lirası ve banka kartını da aldıklarını itiraf ettikleri bilgisi yer aldı. İddianamede, şüphelilerden Hakan Arslan'ın emniyette ifade işlemlerinin yapılması için bekletildiği sırada polis merkezinin bekleme salonunda bulunan kolilerin arasına öldürdüğü ev sahibine ait banka kartını attığının görüldüğü de aktarıldı. Ev sahiplerini öldüren kiracılar hakkında düzenlenen iddianame ise Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler