Görgüsüzlüğün şehzade hali... Manisa'da mehterli, semazenli, havuzlu düğün

26 yaşındaki işadamı gelini almaya mehter takımı eşliğinde gitti. Düğün 5 yıldızlı otelin havuzunda sonlandı

Yayınlanma: 08.07.2017 - 10:30
Abone Ol google-news

<video:776757>

Manisa'da yaşayan işadamı 26 yaşındaki işadamı Can Yüce hayatını birleştirme kararı aldığı Burcu Ergüzel'i  almaya mehter takımı eşliğinde gitti. Düğün aşırı sıcak nedeniyle havuzda sonlandı.

DÜĞÜNDEN KARELER

Görgüsüzlüğün şehzade hali... Manisa'da mehterli, havuzlu düğün

Manisalı işadamı Sümer Yüce'nin 26 yaşındaki oğlu Can Yüce gönlünü kaptırdığı, Burcu Ergüzel ile hayatını ilginç bir düğün merasimi ile birleştirdi. Gelin evine motosiklet grubu ve mehter takımı eşliğinde giden damat Yüce, nikah töreni öncesinde semazen gösterisi hazırladı. Nikahın ardından müzik eşliğinde eğlenen çift ve davetliler, düğün töreninde sıcaktan bunalınca havuza atladı. Orkestrayı da havuza atan damadın arkadaşları ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

Havuz'a atlayarak evlenme teklifi

Gecenin bir diğer sürprizini de damadın arkadaşlarından Ahmet Çokal yaptı. Kız arkadaşı Sevil Yılmaz'a havuza atlayarak evlenme teklifi eden Çokal, 'evet' cevabını alınca, eğlence kaldığı yerden devam etti. Damat Can Yüce, "Düğün günümüzün eğlenceli geçmesini bekliyorduk ama sıcak ve havuzu hesaba katmamıştık. Bu olay bize de sürpriz oldu. Bizler de eğlendik düğüne gelen havuza atlayan arkadaşlarım da eğlendi. Düğün günü yaşananlar bizler için büyük bir anı, eşimi seviyorum" dedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler