Ablasının sevgilisini öldüren katil zanlısı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, ablası 19 yaşındaki Reyhan Gül Ç.'yi darp ettiği gerekçesiyle sevgilisi 32 yaşındaki Harun Eryılmaz'ı bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki D.Ç. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yayınlanma: 11.07.2017 - 21:57
Abone Ol google-news
<video:779171>

Olay dün saat 22.00 sıralarında, Tuzla Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. Şehirlerarası otobüs firmasında şoför olarak çalışan Harun Eryılmaz, birlikte yaşadığı Reyhan Gül Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç.'yi darp etti. Bu sırada eve Reyhan Gül Ç.'nin kardeşi D.Ç. geldi. Ablasının yüzündeki darp izlerini gören D.Ç. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Eryılmaz'a saldırdı. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Eryılmaz, ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan D.Ç. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öldürdüğü Eryılmaz'ın şoförlüğünü yaptığı otobüste muavin olarak çalışan D.Ç., bu sabah adliyeye sevk edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılırken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan D.Ç. 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Cinayet anı kameralarda

D.Ç.'nin, ablası Reyhan Gül Ç.'yi darp eden sevgilisi Harun Eryılmaz'ı bıçaklayarak öldürdüğü an güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Eryılmaz, Reyhan Gül Ç. ve D.Ç.'nin kavga ederek evden çıktığı görülüyor. D.Ç.'nin elindeki bıçakla üzerine yürümesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç.'nin arkasına saklanıyor. D.Ç. daha sonra koşarak yolun karşısına geçen Eryılmaz'a arkadan saldırıyor. Eryılmaz'ın uzun süre D.Ç.'nin bıçak darbesinden kurtulmaya çalıştığı görülüyor. Bu sırada kavgayı görmezden gelerek yoluna devam eden vatandaşlar, kamera açısına girip çıkıyor. Görüntülerde Reyhan Gül Ç.'nin de kardeşi D.Ç.'yi durdurmak için uzun süre mücadele verdiği görülüyor. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Eryılmaz kaldırıma düşerken, Reyhan Gül Ç. başında bekliyor. Bu sırada D.Ç.'nin de elinde bıçakla yol ortasında beklediği görülüyor. Görüntüler, D.Ç.'nin yürüyerek olay yerinden uzaklaşmasıyla sona eriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler