Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'e tahliye

Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'ın sahibi Umut Evirgen sevgilisi Tuba Büyüküstün ile fotoğrafını çeken Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etmişti. Tutuklanan işletmeci Umut Evirgen ilk duruşmada tahliye edildi.

Yayınlanma: 17.07.2017 - 16:17
Abone Ol google-news
<video:766453>

 

Duruşmada savunma yapan Umut Evirgen'in avukatı "Olayda müvekkillerin kameranın mülkiyetini kendilerine geçirme kastı veya amacı yok, tamamen fotoğrafların istenmesi durumu. Bu nedenle yağma suçunun kanunda belirtilen unsurları oluşmamıştır. Ayrıca şikayetçiler de şikayetinden vazgeçti. İddia edilen silah ne görüntülerde ne de başka bir yerde bulunamadı. Müvekkillerimin tahliyesini talep ediyorum" dedi.

Daha sonra söz alan duruşma savcısı da sanıkların tahliyesini istedi. Kısa bir aranın ardından duruşmayı başlatan mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi.

Umut Evirgen ile çifti görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesini gasp eden iki şüpheli ‘yağma’ suçundan 22 Haziran 2017 tarihinde tutuklanmıştı.Umut Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıl hapis istmemiyle iddianeme düzenlenmişti. Ünlü işletmeci tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler