FETÖ'nün Doğan Medya'yı işgal davasında sanıklar savunma için ek süre istedi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Bağcılar'daki Doğan Medya Center'ın işgal edilip yayınının kesilmesi ve çıkan olaylarda bir kişinin şehit edilmesine ilişkin 3'ü tutuklu, 19 sanığın yargılandıkları davanın ikinci duruşması tutuklu sanıkların savunmaları için ek süre istemeleri nedeniyle, 7-8-9 Ağustos'a ertelendi.

Yayınlanma: 18.07.2017 - 14:16
Abone Ol google-news

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar eski yüzbaşılar Erdal Şeker, Süleyman Ahmet Kaya ve Mehmet Akif Aslan ile taraf avukatları katıldı. Mahkeme Başkanı Abdurrahman Orkun Dağ, iddianamelerin eline ulaşmadığını iddia eden tutuklu 3 sanığa savunmaları için süre isteyip istemediklerini sordu.Tutuklu sanıklar, savunmaları için süre talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların savunmalarını yapmadan müştekileri dinlemenin yargılamaya bir katkı yapmayacağı kanaatine vardıklarını belirterek duruşmayı 7-8-9 Ağustos'a erteledi.

Heyet, tutuklu sanıklar eski yüzbaşılar Erdal Şeker, Süleyman Ahmet Kaya ve Mehmet Akif Aslan'ın savunmalarının alınmamış olması, mevcut delil durumu ve üzerine atılı suçları dikkate alarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler