Öğrenci yurdunda taciz ve teşhircilik yaptığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı

Tokat'ta özel bir erkek öğrenci yurdunda, yaz okulu için bulunan ilköğretim öğrencilerini taciz edip, teşhircilik yaptığı öne sürülen aynı yurtta kalan lise öğrencisi 16 yaşındaki Ö.D. tutuklandı.

Yayınlanma: 20.07.2017 - 17:49
Abone Ol google-news


Kent merkezinde faaliyet gösteren özel yurtta eğitim gören 10 yaşlarındaki öğrencileri, lise öğrencisi Ö.D.'nin cinsel organını göstererek taciz ettiği iddia edildi. Söz konusu liselinin yurtta kalan 10 yaşındaki E.S.’yi de yurt binasının bodrum katına götürüp ağzını bantlayarak tacizde bulunduğu iddia edildi. E.S.’nin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla harekete geçildi.

Ailenin şikayeti üzerine Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemenin ardından Ö.D. gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen Ö.D. cinsel istismar ve teşhircilik suçlamasıyla tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayın duyulmasının ardından diğer aileler yurt binasına gelerek çocuklarının eşyalarıyla birlikte yurttan alarak götürdü. Bazı veliler de yurt yönetimi ve öğretmenlere tepki gösterdi. Yurt yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler