İşte Tuncay Özkan'ın savcılığa teslim ettiği flaş belleğin içeriği

Sözcü yazarı Uğur Dündar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki geçtiğimiz grup toplantısında dile getirdiği ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın savcılığa ilettiği flaş belleğin içeriğini yazdı.

Yayınlanma: 28.07.2017 - 07:59
Abone Ol google-news

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki geçtiğimiz grup toplantısında dile getirdiği ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın savcılığa ilettiği flaş belleğin içeriğini yazdı.

Dündar, CHP'li Özkan'ın 6 yıl hapse mahkum olmasına neden olan belgenin içeriğine ilişkin bugünkü köşesinde şu satırları kaydetti:

Tuncay Özkan'ın savcılığa teslim ettiği belge, Hava Kuvvetleri soruşturmasında silinen kayıtları içeriyor. Flash bellekte dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt başta olmak üzere, kilit konumlara yükselecek 86 generalin tasfiyesi ve bazılarının cezaevine gönderilmesini sağlayacak düzmece deliller, alevi subaylara dönük fişlemelerin yanı sıra, Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk ve Fuhuş gibi kumpas davalarında kullanılacak kirli bilgi ve belgeler bulunuyor.
Ayrıca Türk Hava Kuvvetleri'ndeki FETÖ yapılanmasıyla ilgili çok ayrıntılı şemalar, örgütsel dokümanlar ve çetenin kozmik sırları yer alıyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler