Cihatçılar göç takibindeki kuşu vurdu, yandaş medya 'İsrail casusu' diye başlık attı

Hatay sınırında bulunan Suriye’nin İdlip şehri kırsalında, cihatçılar göç takibindeki kuşu vurdu... Yandaş medya üzerinde kamera bulunan kuş için 'İsrail casusu" manşetini attı

Yayınlanma: 30.07.2017 - 13:56
Abone Ol google-news

Hatay sınırında bulunan Suriye’nin İdlip şehri kırsalında, üzerinde kamera ve çip bulunan akbaba olduğu sanılan göç takibindeki kuşu vurdu... Yandaş Star gazetesi , 'İsrail casusu' diye haber yaptı.

İhlas haber ajansının haberine göre , Suriye’nin İdlip kırsalında bulunan ÖSO birlikleri, havada uçan değişik bir kuş gördüler. kuşun her gün sürekli aynı bölge üzerinde uçuyor olması, bölgede bulunan muhaliflerin dikkatini çekti. açılan ateş sonucu akbaba olduğu düşünülen kuş öldürüldü. Kuşun üzerinde kamera ve çip olduğunu tesbit edildi. 

Yandaş medya 'kuş İsrail menşeili' diye başlık attı

Haberi servis eden İhlas haber ajansı kuşun üzerindeki kameranın İsrail malı olduğunu ve kuşun da israil menşeili olduğunu yazdı. Star gazetesi  ise kuşu İsrail casusu ilan etti.


Gazete bir süre sonra haberi internet sitesindeki sayfasından kaldırdı.Üzerinde elektronik cihaz olan kuşun göç takibi için kullanıldığı tahmin ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler