Cübbeli Ahmet: Görmez'den daha tehlikelisi gelmemiştir

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mehmet Görmez'in Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan istifa etmesi üzerine kişisel Twitter hesabından "“Diyanet’e Görmez’den tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 02.08.2017 - 09:14
Abone Ol google-news

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerden, “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i çok ağır ifadelerle eleştirdi. Cübbeli Ahmet 1 yıl önce Yenikapı mitinginde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile sarmaş dolaş fotoğraf çektirmiş ve sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"DİYANET'E GÖRMEZ'DEN TEHLİKELİSİ GELMEMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Mehmet Görmez dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla Diyanet İşleri Başkanlığı görevini bıraktığını bildirmişti. Görmez’in görevi bıraktığı yönündeki açıklamasının ardından resmi Facebook hesabından mesaj yazan “Cübbeli Ahmet Hoca” şöyle dedi:

“Diyanet’e Görmez’den tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehli Sünnete sadık hayırlı bir reis nasib eylesin. Amin”

Cübbeli Ahmet 1 yıl önce 15 Temmuz sonrası Yenikapı Mitingi’nde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile sarmaş dolaş fotoğraf çektirmiş, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İşte o paylaşım;

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler