Meteoroloji'den İstanbul için sıcaklık, Ankara için yağış uyarısı

İstanbul'da hava sıcaklığının hafta sonu 35 dereceyi bulması bekleniyor. Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de hava sıcaklığı biraz daha artacak ve mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde olacak. Konya, Eskişehir ve Ankara dahil İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında ise yerel kuvvetli yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 02.08.2017 - 10:52
Abone Ol google-news

İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonu 35 dereceye ulaşacak.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de hava sıcaklığının biraz daha artacağını ve mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde olacağını duyurdu. 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada," Bölgemiz genelinde havanın açık ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde seyredeceği beklenmektedir" denildi. 

Merkez ayrıca, yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00 ile 16.00 saatleri arasında güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamaları konusunda dikkat etmelerini istedi.

ANKARA'YA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Konya, Eskişehir ve Ankara dahil İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında ise yerel kuvvetli yağışların görüleceği tahmin edildiliyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler