Köprüde kaza: Motor sürücüsü ağır yaralandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde motorunun direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü önünde seyreden otomobile çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayınlanma: 05.08.2017 - 09:37
Abone Ol google-news

<video:796660>

Kaza, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ankara istikameti köprü girişinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köprüdeki trafik sıkışıklığı nedeniyle yavaşlayan otomobile arkadan gelen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. O sırada köprüden geçmekte olan motorize polis ekipleri de durarak yaralıya yardım etti. Trafiği yönlendiren ekipler olası bir ikinci kazanın önüne geçti.

AĞIR YARALANDI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Kerem Pembegül "Köprüde ilerliyordum. Trafik durdu. Motorlu arkadaş da arkadan gelerek çarptı bana. O sırada motorlu polisler geçiyordu. Yardım ettiler. Ambulans çağırdık." dedi.

Kaza nedeniyle tek şeritten ilerleyen trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra normale döndü. Polis, kazaya karışan sürücünün ifadesini başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler